REFERENTIES

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne Groen
7 maanden geleden

Ik volg tai chi lessen bij Ellen in Drachten. De lessen zijn in een prachtige zaal met hoge ramen. Ellen creëert een veilige ontspannen sfeer met muziek, verlichting en een prettige luisterstem. Met haar stem leidt ze je rustig door de oefeningen heen. Zij heeft altijd oog voor persoonlijk welbevinden van iedereen in het groepje. Na afloop voel ik mij energieker en slaap ik beter.

Ad Govers
2 jaar geleden

Hoi Ellen, bedankt voor de wekelijkse Tai Chi lessen, die een erg fijn begin zijn van de week. Je geeft de Tai Chi lessen op een fijne, rustige, manier met duidelijke uitleg. Behalve het uitvoeren van de bewegingen met de juiste ademhaling wijs je ook op het ervaren van de energie in het lichaam. Jouw lessen hebben mij geïnspireerd tot het dagelijks doen van de Tai Chi oefeningen. Nogmaals bedankt hiervoor. Met warme groeten, Ad

Anneke Koopmans
2 jaar geleden

Dag Ellen,
jouw lessen zijn voor mij een goed begin van de week.
Je geeft ze op een manier die me erg aanspreekt.
Rustig, vloeiend en met aandacht.
Ik heb er baat bij.
Groeten,..............
Anneke

Hans Suyling
3 jaar geleden

Ik doe nu ongeveer 1.5 jaar Tai Chi bij Ellen. Toen ik begon keek ik tegen een heup operatie aan. Ik veel pijn in mijn rechter been. Ik merkte dat tijdens de Tai Chi dat de pijn verminderde. Na een geslaagde operatie bleef ik pijn houden. Oorzaak een artrose vanuit mijn onderste ruggenwervels. Na een half jaar ben ik weer pijn loos. Ik geniet van de ontspannen Tai Chi lessen van Ellen.

Sabine
4 jaar geleden

Op maandagochtend tank ik energie en balans tijdens de Tai Chi lessen van Ellen. Ze zijn heel toegankelijk en hoe vaker je komt hoe meer effect het heeft.

Lydia van Voorthuizen
5 jaar geleden

Ik ga met plezier naar de Tai Chi lessen die Ellen geeft. De lessen leren mij te ontspannen op een manier die niet belastend is voor mijn lichaam. De sfeer in de les is prettig. Na iedere les ga ik relaxter naar huis.

Rating: 5 sterren
1 stem